Big Brother All Stars 2015: Ваня Джаферович, Деси Слава и Евгени Минчев ще се борят за победа

Pinterest LinkedIn +

Осем реалити звезди се впуснаха в предизвикателството Big Brother All Stars, и то само няколко дни след края на Vip Brother, от който Джино Бианкалана излезе с титлата Любимата звезда на България.

Първа прага на Къщата прекрачи Деси Слава. На поп фолк певицата се падна задачата да изпълни първата тайна мисия в шоуто. През цялата вечер Биг Брадър поставя задачи на Деси, които тя изпълни незабавно. А успехът на мисията зависеше от публиката, която ще участва пряко в случващото се през предстоящия месец.

Добре познатият ни от Vip Brother 2012 Къци Вапцаров се присъедини към Деси и веднага бе засипан от изненадващите реплики на певицата. Водещият сподели, че се е поучил от предишното си участие и вече не се пали за каквото и да е и желае да се забавлява.

За Евгени Минчев времето, прекарано в реалитито, ще е своеобразна почивка от натовареното му ежедневие между Лондон и София. Пиарът беше един от постоянните коментатори в последния сезон на Vip Brother.

Ваня Червенкова е поредната дама, която отново ще изпита себе си в играта. Тя обеща, че ще се бори да цари мир и разбирателство.

Звездата от "Къртицата" Борислав Атанасов реши отново да блесне под светлината на прожекторите и не крие амбицията си за победа.

Йоана Захариева ще бъде опора на приятелката си Ваня в шоуто. Певицата заяви, че влиза с отворено сърце и ще бъде такава, каквато е.

Соня Колтуклиева се завръща за реванш и желае този път да покаже повече от себе си, след като при предишното си участие беше елиминирана първа.

Последното свободно място в Къщата зае Ваня Джаферович. Футболистът спечели петия сезон на екстремното реалити Survivor.

"По време на предаването няма емоция. За да стигнеш до върха, трябва да газиш", закани се хърватинът.

Съквартирантите се изправиха и пред осемте сфери на съдбата, които отредиха различни привилегии на едни участници, а други останаха искрено разочаровани.

Евгени Минчев ще гали сетивата си с нежни масажи и скъпи храни. През времето в Къщата Деси ще носи само дрехите, с които е влязла в играта, и ще трябва да се лиши от всички лични принадлежности. Късметът на Йоана отреди тя да бъде първата номинирана за изгонване през първите две седмици от участието си.

За разлика от нея, Боби си спечели пълен имунитет. Къци ще трябва винаги да се изправя пред съотборниците си и да обявява номинациите си. Соня пък ще има бонус номинационни точки, които могат да решат кой ще се бори за оставане в Къщата. Ваня Червенкова се превърна в довереното лице на Биг Брадър. На Ваня Джаферович се падна тежката задача да отговаря за домакинската работа в Къщата.

Сподели.