Вижте току-що излезлия трейлър на новия "Цар Лъв"!

Pinterest LinkedIn +

Да бъдеш крал не е само въпрос на потекло. Това е призвание. Новият трейлър на вдъхновената от Шекспировия "Хамлет" продукция разкрива именно тежестта на царската корона като отговорност и съдба и повдига още повече завесата към мащаба и впечатляващата атмосфера на филма. "Цар Лъв" носи универсални послания, провокира неизбежен сантимент и вдъхва нов живот на един добре познат сюжет. Този юли изгубеният цар най-сетне ще намери пътя.

Кадрите в новия трейлър на "Цар Лъв" представят на зрителите необятната африканска савана, приютила царството на животните в момент, в който царуват хармония и справедливост. Раждането на малкия Симба, наследник на великия цар Муфаса, е повод за радост и почит от всички обитатели, но не и за злия брат на Муфаса – Скар. Плановете му за владение на Лъвската скала са провалени и е време една история за лоялност, съперничество и власт да бъде разказана искрено и гръмко, така че цялата савана да я чуе.

На фона на изключително драматични събития и зрелищни сцени, дело на най-съвременни визуални технологии, зрителите ще видят и сладурите Тимон и Пумба. Те са не просто най-верните приятели на Симба и негово вдъхновение с неостаряващото "хакуна матата" кредо, но и един от най-ярките филмови тандеми в историята. С неотлъчната си подкрепа те му помагат да върви по пътя към неговото съзряване, за да може да приеме съдбата си на цар и обединител. Време е битката да започне и единственият цар да заеме мястото, което му принадлежи по право.

Режисьор и сценарист на "Цар Лъв" е създателят на "Книга за джунглата" (2016 г.) Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип заедно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

"Цар Лъв" завладява кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.