Стартира продажбата на билети за "Цар Лъв"

Pinterest LinkedIn +

Една от емблемите на "Дисни" се завръща все така величествена и в същото време много различна. И идва ред на публиката да стане свидетел на новия живот, който целият творчески екип вдъхна на неостаряващия "Цар Лъв".

От тази седмица всички зрители ще могат да запазят местата си в киносалоните и да са сигурни, че ще бъдат сред първите, посетили лъвските земи в африканската савана. 
По повод предварителната продажба на билети и предпремиерните прожекции на филма "Дисни" изненада с нови материали, които разкриват още от това, което ни очаква.

На фона на въздействащата реч на Муфаса и картината, запечатала се в съзнанието на малки и големи, за пръв път чуваме и мелодията на песента "
Can You Feel The Love Tonight", превърнала се в едно от най-знаковите произведения на Елтън Джон. Тя се завръща с нов аранжимент в изпълнение на Бионсе и Доналд Глоувър, известен като рапъра Childish Gambino. Двамата артисти влизат в ролите на Нала и Симба и заедно с всички останали актьори превръщат "Цар Лъв" във филм със специален заряд.

"Цар Лъв" ще бъде в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия от 19 юли и предпремиерно на 18 юли.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.