Вижте най-новото от Майли Сайръс и Марк Ронсън

Pinterest LinkedIn +

След поредицата от световноуспешни колаборации тази година петкратният носител на наградата "Грами" Марк Ронсън се завръща с нов сингъл, записан с участието на звездата Майли Сайръс. 

Песента е озаглавена "Nothing Breaks Like а Heart" и е написана от Ронсън и Майли Сайръс, които са работили заедно с други музиканти. Музикални продуценти на песента са Ронсън и "Picard Brothers", а допълнителната продукция е дело на Jamie XX. Сингълът е записан в "Shangri La" в Малибу.

"Nothing Breaks Like а Heart" е първи официален сингъл от новия албум на Марк Ронсън, който предстои да излезе през 2019-та година. Динамичното видео е заснето в Киев, Украйна, под режисурата на творческия екип WAFLA (We Are From LA) с изпълнителен продуцент Ромен Гаврас (Romain Gavras) – двукратен носител на видео музикалните награди на MTV в категорията "Най-добро видео", работил с актуални звезди като M.I.A, Jay-Z, Kanye West и др. 

"Nothing Breaks Like a Heart" е първият поп сингъл на Марк Ронсън като звукозаписен артист след нашумелия му хит "Uptown Funk", който му донесе две награди "Грами", една от които за "Звукозапис на годината". 

Само през тази година, Марк Ронсън е "отговорен" за успеха на редица музикални проекти. Той е съавтор на на #1 сингъл "Shallow" в изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър в новия филм "Роди се звезда"; като част от проекта "Silk City" заедно с Diplo Ронсън издаде парчето "Electricity" с участието на Дуа Липа, което стремглаво изкачва класациите и е в Топ 5 на най-успешните британски сингли на годината и съвсем близо до постигане на златен статус на продажби в САЩ. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.