ЛГБТ настръхнаха срещу Майли Сайръс, която обяви, че по света има много хубави мъже

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Майли Сайръс вбеси представители на ЛГБТ обществото с коментари по повод хомосексуалността, съобщава NME.

Изпълнителката публикува в Инстаграм видео, в което признава, че се е срещала с девойки, тъй като не е вярвала, че съществуват свестни мъже. След което обаче се обръща към представителките на нежния пол с думите: "Добри мъже има, не се предавайте! Няма нужда да сте хомосексуални, има добри хора с членове по света просто трябва да ги откриете". Тя пояснява, че доскоро е била "заклета феминистка" и винаги е смятала самата себе си за гей, тъй като според нея всички мъже са били зли. "Но това не е вярно. Има добри хора по света, които просто са се родили с членове. Аз съм срещнала само един такъв...".

Реакцията към призива на Сайръс не закъсня. Потребители на социалните мрежи я заляха с всевъзможни коментари, повечето от които съдържат обвинения в нетолерантност. Това принуди певицата да направи още една публикация, с която да оправдае позицията си. "Пояснявам, че човек не избира своята ориентация. Вие просто сте се родили така. Защитата на ЛГБТ обществото, част от което съм и аз, винаги е била приоритет за мен", обяви тя.

През август тази година стана ясно, че австралийският актьор Лиъм Хемсуърт е подал молба за развод с Майли Сайръс. Още следващия месец изпълнителката на "Wrecking Ball" започна да излиза с новата си приятелка Кейтлин Търнър, а през октомври тя беше заснета от папараци, докато се целува с музиканта Коди Симпсън.

Самата Майли Сайръс преди време се беше обявила за "пансексуална". През 2014 г. тя създаде фондацията "Щастливо хипи" (Happy Hippie Foundation) – неправителствена организация, която подкрепя млади бездомници и членове не ЛГБТ общността.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.