Нов скандален клип на Майли Сайръс – "Mother's Daughter"

Pinterest LinkedIn +

Майли Сайръс представи видеото към хит сингъла си "Mother's Daughter", който до момента има 44 милиона стрийминга в платформите. Песента е от краткосвирещия албум "She Is Coming", който излезе само в дигитална версия. Това е първият от трите краткосвирещи албума, които Майли Сайръс планира да пусне до края на годината. Всеки албум съдържа 6 нови авторски песни, а крайният резултат ще бъде пълната колекция "She Is Miley Cyrus".
 
Концепцията за видеото на "Mother's Daughter" е дело на самата Майли и на режисьора Александър Мурс. В него участват инфлуенсъри, модели и артисти със стандартна и нестандартна сексуалност, сред които Арън Филип (Aaron Philip), Анджелина Дуплисия (Angelina Duplisea), Касил Макартър (Casil McArthur), Лейси Бейкър (Lacey Baker) и др. Специален гост във видеоклипа е майката на певицата – Тиш Сайръс.

Както обикновено, критиките към поредното провокативно произведение на скандалната Майли не закъсняха. "Mother’s Daughter" не е изкуство. Това е пропаганда и индоктринация. Само за няколко кратки минути това видео успява да смеси окултните обсесии на елитите с абортите, половата неопределеност и сатанизма. В крайна сметка... това видео всъщност възхвалява едно нещо: покваряването на всичко, което е чисто и свято", написа в статия по темата изданието vigilantcitizen.com. Коментарите в социалните мрежи също са противоречиви. Какво мислите вие?


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.