Майли Сайръс запозна майка си с новата си интимна приятелка

Pinterest LinkedIn +

Скандалната американска певица Майли Сайръс запозна майка си Тиш Сайръс с блогърката Кейтлин Картър, за която се предполага, че е най-новата интимна половинка на Майли, съобщава "E! News".

Трите са обядвали заедно в заведението "Soho House" в Лос Анджелис. "Обядваха в ресторанта, а след това прекараха два часа в клуба. После си тръгнаха заедно и отидоха в дома на Тиш", разкрива източник на изданието.

Отбелязва се още, че всички са били облечени в ежедневни облекла. 

По-рано този месец, на 11 август, папараци заснеха 26-годишната Сайръс и 30-годишната Картър по време на съвместната им почивка край езерото Комо в Италия. От кадрите се виждаше, че двете звезди се пекат на слънце край басейн, държат се за ръце и се целуват. Ден по-рано медии писаха, че Сайръс се е разделила с австралийския актьор Лиъм Хемсуърт, за когото се омъжи само преди няколко месеца – през декември 2018 г.

Два дни след разпространяването на злополучните папарашки снимки Хемсуърт съобщи на последователите си в Инстаграм: "Здравейте всички. Искам да ви кажа, че наскоро се разделихме с Майли и аз ù желая само здраве и щастие за в бъдеще. Тези въпроси са лични и аз не съм правил и няма да правя никакви коментари за журналисти по този повод. Каквито и думи да ми бъдат приписвани, ще бъдат лъжа. Мир и любов".

Връзката на актьора и певицата до момента е претърпяла редица перипетии. Хемсуърт направи предложение за брак на Сайръс през 2012 г. и въпреки че тогава тя прие, не се стигна до сватба. Двамата се разделиха и събираха няколко пъти след това, докато през 2015 г. не обявиха, че връзката им е приключила, а на 23 декември миналата година изненадващо се ожениха.
Сподели.