Майли Сайръс беше обругана от последователите си

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Майли Сайръс показа мускули, но понесе неочаквана критика за непривлекателната си външност. На коментарите в нейния профил в Инстаграм обърна внимание Daily Mail.

На споделената от певицата снимка от спортна зала 27-годишната певица е облечена с бяло горнище, къси черни шорти и маратонки "New Balance" в тон. Тя е заснела отражението си в огледало на фона на тренажори и приспособления за тренировки.

Последователите обаче реагират неочаквано негативно. "Жалка е", "Прическата й е в стил 80-те и изглежда ужасно", "В това същество няма нищо сексуално", "Майли просто отчаяно се опитва да привлече внимание",  "Изтърка се. Време е да си смени имиджа и стила", "Наистина има спортно тяло, но поведението й не ми харесва", коментират те. 

През август Майли Сайръс зарадва света с тоалет, през който прозираше бельото й. Тя се появи с него на наградите на MTV и беше обявена за най-атрактивната звезда на събитието. Звездата беше облечена с полупрозрачна пола Mugler, гарнирана с блестящи детайли.

Майли Сайръс шокире с тоалета си при раздаването на наградите на MTV
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.