Майли Сайръс стресна с коледната си фотосесия (снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Майли Сайръс зарадва феновете си за Коледа с фотосесия, която бихме определили като не съвсем благопристойна, но напълно в неин стил. Кадрите се появиха на нейната страница в Instagram.

На публикуваните снимки изпълнителката позира на червен фон с камшик в ръце. Тя е облечена с черен корсет, чорапи, кожени ръкавици, допълнени от обувки на високи токчета. Звездата обаче е предпочела да не носи сутиен. Гърдите й са прикрите с лепенки с надпис "Censored". Картината се допълва от фатален грим и аксесоари, сред които впечатление правят няколко колиета и черна новогодишна шапка.

Майли Сайръс
Фаталната Майли Сайръс

Освен това 28-годишната певица облича на голо и червен костюм на Дядо Коледа, допълнен от широк колан и казашки ботуши. Тъй като този път е без корсет, звездата прикрива разголените части от тялото си с ръце.

Последователите й са във възторг от споделените кадри и благодарят на любимката си за коледния поздрав. „Колко си секси“, „Живея за твоите снимки“, „Обичам те, Майли, Весела Коледа!“, „Огън както винаги“, „Уау, красавице“ - пишат феновете.
Майли като Дядо Коледа

По-рано през ноември Майли Сайръс шокира последователите си с кадри, на които позира разголена в ковчег. Тя беше снимана гола до кръста, с кръстосани на гърдите ръце, а долната част на тялото й беше покрита с цветя.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.