Чуйте класиката "Nothing Else Matters" на "Металика" в изпълнение на Майли Сайръс, Елтън Джон, Робърт Трухильо и др. Видеото е апокалиптично!

Pinterest LinkedIn +

Елтън Джон, Робърт Трухильо, Чад Смит, Йо-Йо Ма и Ендрю Уот се включиха в кавъра, който Майли Сайръс прави на класиката "Nothing Else Matters" от трибютния запис на "Metallica", озаглавен "The Metallica Blacklist".

Изпълнителката на "Plastic Hearts" разкри в интервю по-рано тази година, че работи със сър Елтън Джон, с виолончелиста Yo-Yo Ma и с барабаниста на "Red Hot Chili Peppers" Чад Смит по кавър на хита за предстоящ албум на "Metallica". Във вторник (22 юни) Сайръс разкри и другата звезда в импровизираната си група - самия басист на "Metallica" Робърт Трухильо.

"Елтън Джон, "Metallica" и аз... Обичам, когато съставките не си пасват много. Или когато нещо изглежда толкова невероятно, че никой не би си го помислил, и ти е нужен някой като (продуцента Ендрю) Уот, който би поел този риск", каза тя по време на интервю за "Capital FM" през януари, когато коментира въпроса дали концепцията ще допадне на феновете, съобщава "Билборд".

Легендите от "Metallica" празнуват 30-годишнината на прочутия си "Черен албум" ("The Black Album "), като го преиздават, но песните в новото издание са кавър версии, направени от различни звезди. Хеви метъл бандата обяви във вторник, 22 юни, че по този начин ще отбележи юбилея на успешния си проект от 1991 г. Сайръс е сред 53-мата музиканти, които се включват в този смел проект. Те са представители на "невероятно широк кръг от жанрове, поколения, култури и континенти", става ясно от прес съобщението, представящо проекта.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.