Вижте най-новия хит на Михаела Филева! Певицата го посвети на гаджето си

Pinterest LinkedIn +

„Родена с късмет“. Това е най-новият хит на певицата Михаела Филева. Звездата от „Х Фактор“ за пореден път изненада феновете си с мелодично и позитивно лятно парче, което само за няколко часа събра над 20 000 преглеждания в YouTube.

Тематиката на сингъла е любовна, а текстът е написала самата Михаела. „Знам, че съм родена с късмет, щом животът срещна ме с теб. Щастието тук и сега намираме ръка за ръка“, се пее в припева на летния хит.

Близки до поп певицата разкриват, че е посветила песента на своя приятел Стефан Радов. Заедно са от доста време, но Филева дълго криеше за връзката им от суеверие. Едва преди няколко месеца Михаела и Стефан се отпуснаха да споделят общи снимки в социалните мрежи.

Двамата постоянно пътешестваха из света, преди да настъпи кризата с коронавируса. Последната им екскурзия бе в Южна Африка, където прекараха близо месец в разглеждане на екзотичните красоти.

Стефан Радов е дигитален мениджър в една от най-големите компании за безалкохолни напитки. Срещат се покрай общи познати и до днес са неразделни.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.