Вижте как щерката на Иво Карамански релаксира на Арапя

Pinterest LinkedIn +

Средната дъщеря на покойния мафиотски бос Иво Карамански – Ралица, избра да почива край родното Черноморие, видя Avtora.com. 32-годишната наследница на Кръстника релаксира край Арапя, като според наша информация е отседнала в къмпинг край плажа заедно с 6-годишната си дъщеричка Елена и приятелки.

За разлика от повечето мафиотски щерки у нас, Ралица не залага на 5-звездните хотели в чужбина, нито си позволява екзотични почивки. Всъщност тя никога не е демонстрирала висок стандарт на живот. Същото се отнася и за сестрите ù Александра и Десислава. И трите живеят по-скоро скромно, според възможностите си.

Противно на очакванията, дъщерите на Кръстника на българската мафия не са богати, а милионите, които баща им е завещал, се оказаха само мит. Единственото наследство от бизнеса му е една фирма, която е на доизживяване.

Преди време Ралица бе опитала да пробие в модния бранш, но без успех. Съпругът ù също не може да се похвали със солидни финансови средства, което обяснява и предпочитанието им към къмпингуването.

Иначе Ралица обожава да пътешества, а любимата ù дестинация са Белоградчишките скали. Говори се, че баща ù често водел там на почивка цялото семейство.

Припомняме, че освен трите дъщери от официалната си съпруга Галя Лукановска, Кръстника има и син, плод на любовта му с тв водещата Нели Атанасова. Иво Карамански-младши живее и учи в Холандия. Още преди години той прие фамилията на съпруга на майка си – актьора Александър Сано.

 

Сподели.