23-годишната щерка на Гала подлага тялото си на безумни процедури

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на телевизионната водеща Гала е луднала по нетрадиционни методи за разкрасяване.

В личния си профил в Инстаграм 23-годишната Мари Константин споделя, че CLATUU е новото й увлечение. Става дума за процедура, при която чрез замразяване се моделират проблемни зони от тялото.

Като пояснение към фотото, което младата дама е публикувала, тя споделя, че в популярна клиника за естетични интервенции е подложила коленете си на температури от -9 градуса.

Криолиполизата, както се казва самата процедура, е сравнително нов метод за оформяне на тялото. Мари обаче се е спряла точно на него, за да извае фини колена.

На въпроси защо именно колената е решила да моделира, щерката на популярната водеща обяснява, че заради медицински причини не успява да спортува. А без натоварване и упражнения, няма как да има онези крайници, за които мечтае.

Някои си слагат гърди за лятото!”, продължава Мари. А тя си моделира колената! Няма нищо неестествено! Не пропуска да отбележи, че към приготовленията ù за летния сезон се добавят и детокс режим и нисковъглехидратно хранене.

И няма как да е и иначе. При положение че майка ù Гала изглежда безупречно за възрастта си, нейната наследничка трябва да взима пример и да се поддържа във форма.

За финал ще добавим, че бърза справка онлайн показва – поне няколкостотин лева се е изръсила Мари, за да замрази краката си. И то само за една процедура. Цените тръгват от 300 – 400 лв. за две зони. А каква ще е финалната сметка, ще е ясно на края на лятото.

Сподели.