Виж кои са следващите БГ звезди в ромско-българското реалити "Шатра"

Pinterest LinkedIn +

От 12 февруари, вторник, в новото реалити шоу на Нова телевизия, "Шатра" ще се включи ново звездно трио в състав Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин. Те ще трябва да се борят за доверието и обичта на ромското семейство Петрови.

Подобно на Деляна Маринова-Джуджи, Андрей Слабаков и Любо Киров - първата група участници в "Шатра", която бе посрещна от 24-членната фамилия Любенови от ромската махала "Изток" в Кюстендил на 5 февруари, Ласкин, Денди и Маги Желязкова ще направят опит да се интегрират в ромско семейство.

Те ще отведат зрителите в село Лесново, което е разположено в източната част на Софийското поле (в община Елин Пелин). В него живеят по-малко от 2000 души и всяка година по случай Йордановден и Ивановден се провежда кукерският празник "Деведжиите", в който участват само мъже.


Междувременно на 7 февруари зрителите ще научат името на първия "победител" в Шатра - човекът, заслужил честта да бъде избран за член на фамилия Любенови. Той ще бъде излъчен между Любо Киров и Деляна Маринова-Джуджи, чийто последен ден в махала "Изток" започна при минус 6 градуса в 6:00 ч. сутринта.

На Любо е поставена задачата да разбере какво представляват дизгините и палдръмите и да се научи да прави хамути и пазарлъци. От усилията на поп певеца зависи вечерята на 27 гърла.

На Джуджи се пада тежката задача да изпълни мокра поръчка, за да допълни бюджета на многолюдната фамилия. В края на тежкия ден, Любо и Джуджи ще се изправят в пряк двубой чрез надбягване с каруци.

Сподели.