Snatch! Златка Димитрова, Нед и Дичо влизат в "Шатра"

Pinterest LinkedIn +

В седмицата, започваща на 18 февруари 2013 г., звездната тройка, която зрителите на Нова телевизия ще могат да наблюдават в първото по рода си мултиетническо реалити "Шатра", е в състав Miss Playmate of the Year 2009 Златка Димитрова, вицешампиона от Big Brother All Stars 2012 Найден Найденов-Нед и популярния музикант Дичо Христов.

Домакини на звездите са жителите на ромската махала в Петрич Фатме и Ботьо Стоянови, чийто поминък е отглеждането на коне. Тяхното най-голямо богатство е многобройната челяд, а най-голямата им гордост е, че всеки от фамилията има по един златен зъб.

Златка Димитрова с учудване ще установи, че единственият член на семейството, който не притежава златен зъб, е тригодишната кобила Вили.

Въпреки топлото посрещане тя ще се стресира още при първите си стъпки в махалата. Причината – двестакилограмово щастливо прасе на свободно отглеждане, придружено от щъкащите навсякъде кокошки и други животинки.

Далеч не толкова шокирани ще бъдат Дичо и Нед, които бързо ще се впишат в обстановката. Дичо без колебание ще се метне на неоседлания кон, който дружелюбните домакини му водят за посрещането.

Найден, въпреки резервите си към автентичната музика на фамилията, ще направи първи стъпки в усвояването на традиционното танцово изкуство и ще сподели, че се чувства като половин ром.

"Шатра" се излъчва от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по Нова телевизия.

Сподели.