Сашо Диков сменя Мартин Карбовски в Нова телевизия?

Pinterest LinkedIn +

Сашо Диков най-вероятно ще наследи Мартин Карбовски в Нова телевизия след преминаването на последния в TV7. Той ще поеме неговите предавания – "Отечествен фронт" и "Карбовски: Директно" като, логично, името на второто ще бъде сменено.

Засега информацията е по-скоро слух, тръгващ от "Труд", а изявлението на представляващия продуцентската къща "Телеман" Николай Русакиев, който публично разкритикуваха Карбовски за решението му, се свежда до "Няма да коментирам".

Сашо Диков също отказва коментар по темата, но намеква, че до няколко дни ще стане ясно дали действително ще поеме поста. 60-годишният спортен журналист, чиято дъщеря Петя Дикова се подготвя за старта на собствено лайфстайл предаване по bTV тази пролет, е програмен директор на Канал 3 и водещ на спортното предаване "Едно към едно" и на политическото "Пет за четири" по същата телевизия, сред чиито лица е и проф. Юлиaн Вучков.

Преди броени дни председателят на комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев се закани да съди Сашо Диков.

Мартин Карбовски дебютира в ефира на TV7 на 10 февруари, като още с първата си поява "открадна" зрителите на Нова телевизия и би по рейтинг прекия си конкурент Кеворк Кеворкян.

Сподели.