Официално: Сашо Диков с тричасово шоу по Нова ТВ - Дикoff

Pinterest LinkedIn +

Слуховете относно присъединяването на Сашо Диков към екипа на Нова телевизия се потвърдиха - противоречивият спортен журналист и водещ от Канал 3 ще се изявява в национален ефир всяка събота между 16:00 и 19:00 часа. Шоуто му носи двусмисленото име Дикoff и се разработва от продуцентска къща "Телеман", с която Мартин Карбовски престана да си партнира, заменяйки Нова телевизия с TV7.

"Също като Диков, Дикoff ще бъде мъжкарско, спорно, ръбато, едновременно с това – честно и безспорно, но преди всичко с кауза – да показва тези, които продължават да отстояват принципите си, продължават да стърчат – обрулени, но не и пречупени, верни докрай на българската си принадлежност", се казва в съобщение до медиите, разпространено от пресцентъра на Нова телевизия.

"Сашо Диков e журналист, който винаги е в окото на бурята, никога не е правил компромис с принципите си, никога не се е страхувал да задава въпросите, които други не биха задали, да застава зад каузите, с които други не биха се ангажирали. Всичко това ни кара да вярваме, че повече от всеки друг той има правото да говори и най-важното – има какво да каже. Затова решихме, че е настъпил моментът, в който да му дадем думата"
, коментира продуцентът на "Телеман" Боян Петков за избора на водещ.

Пилотното издание на Дикoff ще бъде излъчено на 2 март 2013 г.

Сподели.