Карбовски би Кеворкян при дебюта си за TV7, медията отчита огромен ръст в аудиторията си

Pinterest LinkedIn +

Още в първото издание на "Фронт", излъчено по TV7 на 10 февруари 2013 г., Мартин Карбовски изпревари "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян с 14% пазарен дял.

Легендарното шоу "Сблъсък" с Иван и Андрей се завърна в събота и неделя и нареди TV7 на първо място по гледаемост, като пребори конкуренцията на bTV, Нова и БНТ. Темата "За или против разрушаването на комунистическите паметници" е проследена от близо 14% от зрителите в България.

С първите си издания новите програми на телевизията завоюваха сериозен дял от аудиторията, съобщават от TV7, позовавайки се на данни на GARB за целева група 18-49. Дневната програма на TV7 този уикенд се нарежда на второ място по гледаемост (целева група 18-34). С показаните от телевизията резултати тази събота и неделя TV7 отбелязва ръст на аудиторията с близо 60% в сравнение с резултатите от началото на годината досега.

Завръщането на екран на Миглена Ангелова с две предавания в рамките на "Терминал 7" – "Съдът влиза" и "Открий себе си" я нареди на второ място в зрителските предпочитания, изпреварвайки конкуренцията на Нова и БНТ ("Съдът влиза" – над 10% пазарен дял, "Открий себе си" над 12% пазарен дял).

"Пуснете водата" с Любен Дилов-син и "Дремещата в него свиня" завърши съботния ден с 10% пазарен дял.

В неделя ток шоуто на Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро "Жените говорят" (част от "Терминал 7") се нареди веднага след bTV с пазарен дял близо 11%. Другите рубрики на "Терминал 7" – "Град на ангели" с Ирина Тенчева и документалната поредица на Диди Алексиева "Игри на съдбата" отчитат съответно близо 7% и над 5% пазарен дял.

В премиерната за новите предавания на Мартин Карбовски седмица от TV7 обявиха предстоящия в края на март т. г. старт на най-мащабно реалити шоу в историята на телевизията, зад чиято реализация отново стоят Иван Христов и Андрей Арнаудов. "Къртицата" ще даде среща на някои от най-популярните личности от родния шоубизнес начело с Николета Лозанова, Азис и Деян Донков и обикновени хора, избрани чрез кастинг.

Сподели.