Веселин Маринов не издържа: вижте как сряза Рачков на старта на "Като две капки вода"!

Pinterest LinkedIn +

Вчера започна новият сезон на рейтинговото шоу "Като две капки вода", който тази година ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по "Нова телевизия". Водещи са обичайните заподозрени – Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов.

Към тях тази вечер се присъедини и продуцентът Маги Халваджиян. От следващия епизод на негово място ще бъде Асен Блатечки. Ментори на участниците са Етиен Леви, Ненчо Балабанов и Алекс Енева.

Участниците този сезон са Кали, Христо Гърбов, Дара Екимова, Тома, Яна Маринова, Христо Петков, Владимир Михайлов, Юлия Йорданова-Керана и Ралица Паскалева и Димо Алексиев. В първата вечер безапелационен победител стана рокаджията Тома, който представи хит на "Сигнал". По петите го следваше актьорът Владимир Михайлов, който направи впечатляващо превъплъщение, представяйки изпълнение на Дони Векилов.

Това е вторият сезон на “Като две капки вода” за 2023 година, след като преди седмица приключи специалният благотворителен мини-сезон на любимото шоу. Той беше посветен на четири каузи на UNICEF и беше в партньорство с най-голямата организация в защита на децата в света. По време на него 12 звезди пяха с 12 деца любими песни, влизайки в образите на световни звезди. 

Бляскавото начало вчера беше белязано и от един мини скандал, който се заформи между водещия Димитър Рачков и новия член на журито - известния изпълнител Веселин Маринов. Верен на стила си, Рачков пускаше шеговити реплики по време на коментара на Маринов, който в един момент не на шега се вбеси. Певецът не сдържа нервите си и се обърна с няколко доста груби реплики към актьора:

"Мръснико, имаш отвратителна уста! Ти не млъкваш бе, братко" - избухна Маринов след изпълнението на Керана (в образа на Лайза Минели). Певецът обясни, че му е “омръзнало от лигавщините” на комика.

"Млъкни бе! 11 сезона ти слушам всичките глупости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, преживявам всяка песен" - не издържа музикантът. Как реагира на грубото отношение самият Рачков, може да видите по-долу.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.