Къде е Рачков? След скандала между него и Веселин Маринов днес шоуто започна без тях!

Pinterest LinkedIn +

Днес шоуто "Като две капки вода" започна без водещия Димитър Рачков. Празен остана и столът на новия член на журито Веселин Маринов. 

Зрителите недоумяват дали това е поредната шега на сценаристите, или резултат от разрива между Рачков и Маринов, за който Avtora.com вече писа.

Другият водещ - Герасим Георгиев-Геро - лаконично обяви, че не му е позволено да коментира причината за тази неочаквана липса.

След първата рекламна пауза обаче предаването започна с включване от съблекалните, където спорът между актьора и певеца продължаваше. В ролята на репортер влезе ветеранът в спортната журналистика Сашо Диков, с чиято помощ двете звезди се помириха - в духа на днешния ден, в който всички си взимаме прошка от близките си. Двамата се включиха в шоуто в чудесно настроение.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.