Керана с първа победа в „Като две капки вода“

Pinterest LinkedIn +

Певицата събра бурни овации в образа на Бионсе

След първите две блестящи предавания на единадесетия сезон на „Като две капки вода“ и вчера шоуто за имитации подари истинско забавление на зрителите на "Нова телевизия". Девет страхотни имитации, много танци, смях и бурни аплодисменти завладяха ефира в неделната вечер. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро успяха да разсмеят до сълзи публиката в студиото, а журито в състав Хилда Казасян, Асен Блатечки, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов не скриха възхитата си от таланта на звездните участници.

За първи път този сезон победата грабна Керана в образа на световната дива Бионсе. Керана пресъздаде образа перфектно с изпълнението на хита “Sweet Dreams”. “Тази вечер бяхте направо неотразима. Истинска Бионсе”, похвали представянето й Фънки.

Вечерта започна с победителя от миналата неделя – Владо Михайлов. Актьорът показа завидни танцови умения и пя страхотно като американската суперзвезда Бруно Марс. „Успя да пресъздадеш цялото настроение на клипа. И пя страхотно, и танцува страхотно“, каза Фънки за образа на Владо Михайлов. Веднага след него на сцената се яви Яна Маринова като сръбската легенда на поп фолка Лепа Брена. Тома отново слезе от асансьора в женски образ. Този път той беше ирландката Шиниъд О’Конър, а изпълнението му на “Nothing Compares 2 U” успя да развълнува всички и дори разплака Хилда Казасян.

Ралица Паскалева и Димо Алексиев се представиха като едни от най-обичаните български дуети – „Ритон“. „Димо, ти си направил най-трудното нещо, успял си да хванеш тембъра на Здравко. Много добре ви се получи – имаше настроението на дует „Ритон“, каза Хилда Казасян за образите на Катя и Здравко. Актьорът Христо Петков зарази ефира с кънтри настроение в ролята на Джордж Клуни от филма „О, братко, къде си“.

Кали се появи като българския естраден певец Панайот Панайотов. „Поздравявам те, Кали. Видях себе си в теб“, сподели за представянето на Кали певецът Панайот Панайотов, който беше в първия ред на публиката. С него беше и съпругата му Емилия Панайотова, на която е посветена и песента „Хей, шопкиньо“, представена о Кали. Веднага след нея Христо Гърбов се появи на сцената като естрадна легенда Кичка Бодурова. С първия си женски образ актьорът успя да изправи публиката на крака. Дара Екимова пък представи един от най-трудните женски образи – този на великата оперна певица Монсерат Кабайе. Тя изненада всички с арията на Лаурета ("O mio babbino caro") из операта „Джани Скики“ от Джакомо Пучини и също изправи публиката на крака.

Бутонът на късмета каза своята тежка дума и следващата неделя Яна Маринова ще се превъплъти в Майкъл Джаксън, Христо Петков ще излезе на сцената като Елвис Пресли на живо от Чикаго, Кали ще влезе в образа на Лара Фабиан, Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще имитират дует „Каризма“, Христо Гърбов ще бъде Чуби Чекър, Владо Михайлов ще пее като Керана, Тома ще имитира Меди, Дара Екимова ще бъде Panjabi MC, а Керана - Тил Линдеман.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.