Фреди Меркюри възкръсна чрез Владо Михайлов на сцената на "Като две капки вода" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Забележително изпълнение разплака публиката на "Като две капки вода" в неделя вечерта. И жури, и изпълнители притаиха дъх, когато на сцената излезе Владо Михайлов, за да се превъплъти в образа на рок легендата Фреди Меркюри и група “Queen”. Имитацията му беше изключително убедителна не само във вокално отношение, а и като безкомпромисно артистично присъствие, което беше забелязано от всички.

Сълзи проблеснаха в очите на актрисата Ралица Паскалева още в първите секунди на изпълнението на легендарната "Бохемска рапсодия" (“Bohemian Rhapsody”). Трогнати бяха и колегата й Димо Алексиев, както и всички членове на журито, които не скриха възхищението си от талантливия изпълнител. Веселин Маринов стана на крака и със силни аплодисменти изрази оценката си, а Димитър Ковачев-Фънки ниско се поклони.

В края на вечерта почти всички участници, както и менторите, дадоха своите пет точки за Владо, който на свой ред гласува за изпълнението на Христо Гърбов в образа на Видин Даскалов. След вота на зрителите Владо Михайлов спечели безпрецедентните 111 точки, оставяйки след себе си най-достойния си съперник Тома Здравков (в ролята на Шакира). За съжаление, впечатляващото изпълнение на актьора Христо Петков, който изпълни рок хит на Джоан Джет, остана в сянката на тези прекрасни превъплъщения.

Зрителите също не скриха възторга си и заляха страницата на шоуто с коментари. Ето част от тях:

Плаках през цялото време! Фреди е жив! Поклон до земята пред таланта на Влади! Гениално изпълнение! Не мога да кажа имитация, това беше Фреди! 

Като един от най-големите фенове на Queen....просто съм без думи. Това е най-доброто изпълнение някога в Капките. Едно към едно. Енергия, тембър всичко. Просълзи ме. Личи си когато правиш изпълнител, който обичаш от сърце. Аз съм в шок. Очаквах да се справи, но надмина очакванията ми. Фреди е великан и Владо е супер талант.

Когато чуваме Гения от Небесата през присъствието на Гения тук сред нас, Владо, сякаш най-добре да замълчим, защото и превъзходната степен на възхита е нищожна пред това изпълнение! Поклон, респект и аплодисменти от тук до Фреди и обратно, Владо!!!

На този свят не са много хората, които могат да влязат в образа на невъзможния за имитиране рок великан Фреди Меркюри . Владо се справи отлично!

Направо разцепи! Този човек е гигант! Фаворит ми е този сезон, заедно с Тома! Предната неделя беше едно към едно с образа на PSY, но беше ощетен! Заслужаваше първото място с целия текст и хореография! Днес не е по - различно! Влиза под кожата на всеки изпълнител и му всмуква от енергията и след това предава същата в своята имитация! За първи път плаках, докато гледам имитация в това шоу! Все едно Фреди наистина слезе от горе! Толкова беше живо и докосващо това изпълнение! Успя да развълнува участници, жури, публика и зрители пред екрана! Това е талант! Благодаря за емоцията! За мен това беше въобще най - добрата имитация от всички сезони! Много силна вечер! Благодаря, човече! Бъди здрав и все така успешен в работата си!

Хайде да се преброим всички, дето се разревахме на това изпълнение.
Владо... Благодаря!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.