Дара Екимова спечели вчерашния епизод на „Като две капки вода“ въпреки ниските оценки на журито

Pinterest LinkedIn +

И тази неделя "Като две капки вода" впечатли зрителите на "Нова телевизия" с изумителните превъплъщения на талантливите звездни участници. В петия лайв на любимото шоу водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро представиха невероятните нови девет изпълнения, а журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, менторите Алекс Енева, Ненчо Балабанов и Етиен Леви и зрителите имаха нелесната задача да определят кой се е справил най-добре с образа си.

В петата бляскава вечер на имитации до победата се докосна Дара Екимова. Тя спечели най-вече зрителите с изпълнението си на баладата „All By Myself” на канадската звезда Селин Дион. Въпреки че не беше високо оценена от журито, а Фънки ядосано обяви, че едва не е заспал по време на изпълнението, тя беше подкрепена от колегите си, които също имат право да гласуват за победител, а по-късно, както се оказа, и от зрителския вот. 

Първи на сцената излезе Тома, който имитира британската поп звезда Хари Стайлс с песента "Watermelon sugar". „Тома, удивлява ме лекотата, с която правиш всички имитации. Поздравявам те, отново беше съвършен“, коментира Хилда Казасян.

Керана сложи короната на Кралицата на соул музиката - Арета Франклин - и отново демонстрира артистични умения и огромен диапазон на гласа си. Христо Гърбов вдигна публиката на крака с отличното си актьорско и вокално превъплъщение във френската легенда Едит Пиаф. „Беше невероятен. Успя да предадеш нейния драматизъм, което е основно за образа на Едит Пиаф“, впечатлен бе Фънки. Дуетът на сезон „Неделя“ и победители от последното предаване – Димо Алексиев и Ралица Паскалева – танцуваха със зрителите в студиото под звуците на “Coco Jamboo” на Mr. President. “Ралица хвана блендата абсолютно точно, а Димо хвана изцяло настроението и движенията”, каза Асен Блатечки за изпълнението им.

Яна Маринова имаше задачата да влезе в образа на дамата на българския рок Милена Славова и нейната балада „Защо“ и журито беше единодушно, че това е най-доброто изпълнение на актрисата досега. Истински впечатли зрителите обаче Владо Михайлов в костюма на ексцентричния южнокорейски изпълнител PSY. Заедно с "Funky Monkeys" той изпълни сложния му танц, след което всички бяха на крака. „Това, което прави Владо, е плътен и завършен образ. Благодаря ти“, каза Асен Блатечки за изпълнението му.

Актьорът Христо Петков сложи емблематичната шапка на друг свой колега – Стефан Вълдобрев. Бутонът на късмета му отреди да изпее една от най-обичаните български песни „Рай“. Края на вечерта сложи Кали, която се превърна в сръбската суперзвезда Горан Брегович, а на сцената излезе с музикантите от духов оркестър "Монт Мюзик" от Монтана. “Направила си образа много готино. Поздравявам те“, коментира Фънки.

Бутонът на късмета отреди образите за следващата неделя, когато Христо Петков ще бъде Джоан Джет, Кали ще влезе в образа на Лейди Гага, Тома ще излезе на сцената като Шакира, Яна ще запее като Гери-Никол, Димо и Ралица ще се появят като Бритни Спиърс и Мадона, Христо Гърбов ще имитира Видин Даскалов, Керана ще се превъплъти в Майли Сайръс, Влади ще облече дрехите на Фреди Меркюри, а Дара Екимова ще бъде Right Side Fred.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.