Първа победа за Кали в „Като две капки вода“, зрителите във възторг от Христо Петков като Принс

Pinterest LinkedIn +

Певицата развълнува всички с образа на Ваня Костова

Шоуто за имитации „Като две капки вода“ отново превърна неделната вечер в истинско артистично и музикално забавление за зрителите на "Нова телевизия". Преди две седмици Бутонът на късмета отреди цели пет изпълнения да са български, което внесе неповторима атмосфера в студиото, а журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев-Фънки и специалният гост Джуди Халваджиян и тази вечер се изправи пред тежката задача да оцени страхотните преобразявания на участниците.

В седмия лайф на „Като две капки вода“ най-много точки от жури, ментори и зрители събра Кали. Певицата беше в ролята на незабравимата българска изпълнителка с ангелски глас Ваня Костова. Тя покори сърцата на всички с изпълнението на „Искам тази нощ нещо да ти кажа“. „Песните на майка ми са изключително сложни за имитация, но докато гледах това изпълнение ми се прииска да изляза на сцената и да изпеем поне една дуетна песен заедно“, не скри вълнението си след представянето на Кали синът на Ваня Костова – Боян Михайлов.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха Дара Екимова за първата имитация за вечерта. Тя слезе от асансьора в образа на Мими Иванова. „Аплодисменти за Дара! Беше много мило, симпатично и забавно да се видя имитирана точно от теб. Тази песен е много трудна, но в Дара видях много неща от себе си. Благодаря ти, че изпя така хубаво песента ми“, каза самата Мими Иванова след изпълнението на „Зелената стара чешма“. Веднага след нея победителят и водач във временното класиране Владо Михайлов успя за пореден път да изправи публиката на крака в обувките на примата Лили Иванова. „Изключително! Владо направи идеално дори движенията на Лили Иванова. Това беше една от най-добрите нейни имитации на тази сцена“, впечатлен бе Димитър Ковачев – Фънки.

Вечерта продължи с Тома, който беше в свои води с хард рок образа на Серж Танкян от групата System Of A Down. Тома разтърси сцената и публиката с песента „Chop Suey”, а най-възхитен от изпълнението му беше Фънки, който дори излезе и се поклони пред Тома и коментира: „Нямам думи! Великолепен! Най-после да чуем тази музика, представена невероятно“. Прожекторите осветиха Керана в образа на ексцентричната британска звезда Сам Смит и с един от най-големите световни хитове в последните няколко месеца „Unholy”. Христо Гърбов имаше задачата да влезе в бляскавия корсет на друг от участниците. Той слезе по стълбите като Кали и вдигна настроението в студиото с незабравимия й попфолк хит от 1998 година – „4-4-2“. „Браво, Христо! Моите движения са същите, и аз така забавлявам хората“, с усмивка на лице каза Кали след като имаше удоволствието да види своя имитация.

Яна Маринова се сблъска с още един мъжки образ тази вечер. Актрисата се превъплъти в една от най-големите рок звезди Стивън Тайлър с емблематичното за световната музика парче „Dream On”. Дуетът на Димо и Ралица за първи път в сезон „Неделя“ имитира един и същи образ – този на Веселин Маринов. Любимите актьори изпяха „Един миг от рая“, а Веселин Маринов сподели: „Много хубаво се справихте. Все едно, че бяхте мен. Толкова много години в това шоу има мои имитации, но от тази позиция за мен беше много по-вълнуващо“. Финалът на шоуто сложи Христо Петков с образа на носителя на награди „Грами“, „Златен глобус“ и „Оскар“ – легендата Принс. „Аз искам да те целуна. Ти беше невероятен в изграждането на този образ“, развълнувано каза Хилда Казасян след изпълнението на „Purple Rain“. Коментарите на зрителите бяха повече от възторжени и мнозина обявиха, че това беше вечерта на Христо Петков заради великолепната му имитация.

Бутонът на късмета отреди образите и за следващото издание на „Като две капки вода“ на 23 април (след Великден). В „Нощта на дуетите“ Яна Маринова ще бъде Роси Кирилова и Братя Аргирови, Христо Гърбов ще влезе в образа на Алма в дует с Миро, Керана ще излезе на сцената като Белослава в дует с Орлин Павлов, Димо и Ралица ще запеят като "Фамилия Тоника", Дара Екимова ще се появи като Георги Христов в дует с Петя Буюклиева, Тома ще имитира Миро в дует с Анелия, Владо Михайлов ще се превъплъти в Любо Киров или Михаела Маринова, Христо Петков ще облече дрехите на Любо Киров, Стенли или Христо Мутафчиев, а Кали ще бъде Галена или Криско.

Фотокредит: NOVA/Красена Ангелова

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.