Чуйте изпълнението, с което Димо и Ралица спечелиха поредното издание на "Като две капки вода"!

Pinterest LinkedIn +

Емоционалното изпълнение на актьорите с "Фамилия Тоника" остави незабравима следа в „Като две капки вода“. Трима рожденици се качиха на сцената на шоуто.

Тази неделя зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на специалното издание на „Като две капки вода“ – „Нощта на българските дуети“. Водещите Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков посрещнаха участниците в новите им образи, а заедно с тях на сцената се появиха и едни от най-обичаните български изпълнители. Емоцията в шоуто успя да изправи на крака публиката в студиото многократно, което затрудни допълнително журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки.

Победата в „Нощта на българските дуети“ грабнаха Димо и Ралица, които излязоха на сцената в образите на Драго и Ваня Костова от "Фамилия Тоника". В компанията на членове на групата те подариха на публиката страхотно настроение с култовата песен „Приятели“. „Димо беше перфектен. Ралица също. Много ни беше хубаво, че бяхме с вас на тази сцена“, сподели самият Драго, който пя редом до Димо. Самата Ралица не скри сълзите в очите си и благодари за възможността да се превъплъти именно в образа на незабравимата Ваня Костова.

На рождения си ден братя Аргирови излязоха на сцената заедно с Яна Маринова, която беше в ролята на Росица Кирилова. Заедно те дадоха начало на вечерта с песента „Избрах нарочно вас“. След тях от асансьора слезе Дара Екимова в образа на Георги Христов, а нейна дуетна половинка бе самата Петя Буюклиева. Двете подариха на зрителите невероятно изпълнение на песента „Пролет“. „Дара сякаш натисна копчето на времето. Обръщах се към нея и виждах Георги Христов. Страхотна емоция беше за мен“, коментира Петя Буюклиева.

Христо Гърбов избухна с поредния женски образ, този път в ролята на младата поп певица Алма, а заедно с него под прожекторите излезе Миро, за да представят песента „Повече“. В образа на Миро пък на звездната сцена се появи Тома, а до него бе Анелия. Заедно те пресъздадоха чувствената балада „Завинаги“ и вдигнаха цялата зала на крака. „Тома е любимият ми рок глас в България. Аз няма да мога да изпея негова песен, но той изпя моя по невероятен начин“, призна Миро.

Христо Петков се превъплъти в една от легендите на българската музика  Стенли, а с него на сцената се появи Любо Киров, за да вдигнат отново зрителите в студиото на крака. „Особено е чувството да видиш двойник. Христо, великолепен си“, каза Стенли за изпълнението на песента „Където няма време“. Два от най-красивите гласове на българската музика също спечелиха аплодисментите на публиката със следващото изпълнение. Водачът във временното класиране Владо Михайлов беше в образа на Любо Киров за изпълнението на „Мога“ в очарователната компания на Михаела Маринова. „Не съм се съмнявал. Владо е великолепен певец, който аз обожавам. Възхитен съм, че си извадил и поведението ми“, поздрави го самият Любо Киров.

Лятно настроение в „Като две капки вода“ тази неделя донесоха Криско и Кали, която облече секси дрехите на Галена, за да пресъздаде образа й в „Красиви лъжи“. „Кали, представи се страхотно. Беше толкова сексапилна и женствена, колкото Галена“, коментира Веселин Маринов. Керана слезе от асансьора като Белослава, а неин дуетен партньор бе Орлин Павлов, който също посрещна рождения си ден на сцената на „Като две капки вода“. „С Белослава на сцената винаги е много специално. Това, което успях да усетя от Керана, е същото, а мислех, че не е възможно. Тя се справи блестящо“, сподели Орлин след изпълнението им на „Всяка година по същото време“.

В края на предаването бутонът на късмета отреди в следващото издание на „Като две капки вода“ Яна Маринова да бъде KELIS, Кали да влезе в образа на Ейми Лий от "Evanescence", Христо Гърбов да излезе на сцената като Мик Джагър, Дара Екимова да запее като Фред Дърст от "Limp Bizkit", Керана да се появи като Тина Търнър, Тома да имитира Славка Калчева, Владо Михайлов да се превъплъти в Бон Джоуви, Христо Петков да облече дрехите на Бийонсе, а Димо и Ралица да бъдат Криско и Слави Трифонов.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.