"Бяла роза" донесе победа на Тома в “Като две капки вода”, Керана беше перфектна Тина Търнър, а Владо - безкомпромисен като Джон Бон Джоуви

Pinterest LinkedIn +

Деветият лайв на най-забавното шоу в българския ефир започна със специална изненада - Алфредо Торес вдигна настроението в залата, влизайки в образа на обичания български певец Васил Найденов!

След него девет безупречни изпълнения в най-различни жанрове представиха участниците на сцената на шоуто, а журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки отново имаше трудната задача да оцени техните превъплъщения.

Безупречната имитация на Тома в образа на Славка Калчева донесе втора победа на певеца. Той усвои характерния ѝ тембър с песента “Бяла роза”, на която танцьорите от школа “Нашенци” извиха хоро, заедно с публиката в залата. “Няма как да не стана на крака пред Тома! Ти можеш да изпееш всичко и всеки път го доказваш. Благодаря ти за тази вечер!”, сподели самата Славка Калчева след блестящото му изпълнение.

В началото на вечерта водачът във временното класиране Владо Михайлов изправи журито и цялата публика в залата на крака в образа на рок идола Джон Бон Джоуви. “Беше уникално! Не мога да си представя по-добра имитация на Бон Джоуви от това, което видях”, развълнуван бе Веселин Маринов след изпълнението на “Blaze of glory”. Той допълни, че не са много колегите им, които могат да изпълнят безупречно тази трудна песен.

Още три рок звезди блеснаха в шоуто - Христо Гърбов запя като легендата Мик Джагър, Кали смени жанра като Ейми Лий от “Evanescence”, което заслужи възхищението на Фънки, а Дара влезе в образа на Фред Дърст от “Limp Bizkit”.

Керана слезе от асансьора като Тина Търнър, а публиката в залата аплодира на крака енергичното изпълнение на “Proud Mary”. “Това безспорно беше най-доброто ти изпълнение до сега! Страхотно!”, впечатлен бе Веселин Маринов. В залата присъстваха бабата, дядото и майката на Керана, които също бяха възхитени от изпълнението й.

Яна Маринова се превъплъти в Келис, за да се опита да изпълни песента й “Milkshake”, а Христо Петков затанцува като поп дивата Бионсе. За доброто настроение в неделната вечер се погрижиха и победителите от миналата седмица Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които слязоха по стълбите като Криско и Слави Трифонов, а от първия ред в публиката ги наблюдаваше самият Криско. “Слави и Криско са изключително характерни образи. Тези двама души са вложили толкова много труд. Евала, страхотни бяхте!”, коментира имитацията им Фънки.

В края на вечерта бутонът на късмета изненада участниците с нови 9 образа, които ще представят следващата неделя. Тогава Христо Петков ще бъде “Молец”, Христо Гърбов ще обуе обувките на Дара, Яна ще бъде в кожата на Марк Антъни, дуетът Димо и Ралица ще запеят като Ерос Рамацоти и Шер, Кали ще е Dr. Dre, прожекторите ще осветят Дара като Chanel, Керана ще трябва да е Лили Иванова, Владо ще се превъплъти в Долорес от “The Cranberries”, а Тома ще влезе в образа на Тина Търнър.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.