Вампири и романтика! Джони Деп и Тим Бъртън заедно за 8 път в екранизацията на Dark Shadows

Pinterest LinkedIn +

По-малко от година измина след последния съвместен проект на Тим Бъртън (Tim Burton) и Джони Деп (Johnny Depp) - "Алиса в страната на чудесата" (Alice in Wonderland) и ето че двамата отново ни напомнят, че трудно издържат един без друг.

Осмият пореден филм на двете звезди носи заглавието Dark Shadows и преди броени дни получи официално "зелена светлина" за реализацията си от Warner Bros. Pictures.

Очаква се снимките да стартират през април 2011 г., като е любопитно, че идеята за екранизацията на популярния едноименен готически сериал от 60-те години датира още от 2007 г.

През средата на миналия век сагата, вдъхновена от разкази на Едгар Алън По, Оскар Уайлд и романи като "Франкенщайн" и "Дракула", е абсолютен хит в телевизионния ефир и дълги години се радва на обичта на публиката.

В широкоекранната версия Джони Деп ще изпълни ролята на един от любимите си персонажи в поредицата - 175-годишния романтичен вампир Барнабас, който продължава да търси отдавна изгубената си любов.


Не смятате ли, че на този вдясно мястото му е при Джони и Ванеса?! 

Все още няма повече информация за останалите имена, които ще видим в каста, но признаваме, че отдавна сме свикнали дори и само тандемът Джони Деп - Тим Бъртън да задоволява високите зрителски претенции. 

Сподели.