Tim Burton фаворит за режисьор на вампирска сага с Johnny Depp

Pinterest LinkedIn +

Популярният режисьор Тим Бъртън (Tim Burton) е фаворит за режисьорското място на новия проект "Dark Shadows". В адаптацията на едноименния сериал от 1960 г. главната роля ще бъде изпълни от Джони Деп (Johnny Depp), който ще се превъплъти във вампир.

Продуцентът от компанията, която финансира филма - Infinitum-Nihl, Сам Саркар (Sam Sarkar) разкри и някои детайли от бъдещата лента.

"Най-важното до този момент е, че вече имаме съгласието на Джони Деп и той със сигурност ще играе във филма. Ще се опитаме да се се придържаме именно към духа на сериала. Всички изменения бяха извършени с благословията на автора на предишната версия Дан Къртис, който много ни помогна. Що се отнася до Тим Бъртън, все още не мога нито да потвърдя, нито да отрека участието му в проекта".


Джони и прототипът му...

Сюжетът на филма, който се планира от близо две години, разказва историята на клана вампири Колинс. Очаква се снимките да стартират през лятото. В момента Джони Деп работи именно с Тим Бъртън върху поредния им общ проект - "Alice in Wonderland".

Сподели.