Феновете не пощадиха Johnny Depp на премиерата на "Public Enemies"

Pinterest LinkedIn +

С типична за Холивуд церемония премина официалното представяне на новия хит на Майкъл Ман (Michael Mann) - "Public Enemies".

Събитието се състоя в Чикаго, в AMC River East, на по-малко от 4 мили от Линкълн Парк - мястото, където през 1934 г. смъртта си намира главният герой във филма - прочутият престъпник Джон Дилинджър.

По червения килим преминаха главните виновници за създаването на филма - режисьорът и звездите Джони Деп (Johnny Depp), Крисчън Бейл (Christian Bale) и Марион Котилард (Marion Cotillard).

Както и можеше да се очаква, холивудският секссимвол бе обграден за близо час от фенове за автографи, като Деп търпеливо обърна внимание на всички.

Иначе сюжетът в лентата противопоставя на екран легендарният обирджия на банки Дилинджър (Деп) и агентът на ФБР Мелвин Първис (Бейл). В реалния живот обаче двамата актьори демонстрираха безспорно уважение един към друг.

"С тези момчета съм готов дори още утре да обера някоя банка", пошегува се в типичния си стил Деп. "Колкото до героя ми, той така и не счита, че е лош човек извън закона. По-скоро се изявява като някоя рок звезда, възприемайки случващото се предимно като игра. За себе си той е новият Робин Худ".

Лентата, която отсега се очаква да покори боксофиса веднага след излизането си на екран, вече тръгна по кината в Америка. В Европа тя се очаква в началото на юли, в България - на 10 юли.

Сподели.