Гигантски роботи насред Лондон за премиерата на "Трансформърс 2"

Pinterest LinkedIn +

С бляскава церемония премина официалната премиера в Лондон на втората част на хита "Transformers" - "Revenge of the Fallen". Събитието се състоя пред кино "Одеон" на Лестър Скуеър в центъра на британската столица.

На него присъстваха куп знаменитости от света на киното, сред които и главните "виновници" за създаването на лентата - актьорите Шая Лебьоф, Мегън Фокс, Рамон Родригез, Джош Дюамел, Тайръс Гибсън, Джон Туртуро и разбира се, режисьорът Майкъл Бей (Michael Bay).

На медиите веднага направи впечатление доста близките отношения между двамата главни изпълнители, като слуховете за по-сериозна връзка между тях се засилиха, след като Лебьоф призна, че е отпразнувал наскоро рождения си ден именно в компанията на Мегън Фокс.

Красавицата пък побърза да изуми журналистите с изявлението, че ако трябва да изпълнява ролята на Микаела Бейнс в реалния живот, не би се справила, тъй като не разбира нищо от коли.

"Transformers: Revenge of the Fallen" тръгва по кината в Лондон на 19 май, а в САЩ - на 24. У нас се очаква два дни по-късно - на 26 юни 2009 г.

Сподели.