Скриха oт медиите и феновете тялото на краля на попа

Pinterest LinkedIn +

Тялото на Майкъл Джексън (Michael Jackson) е било преместено от Института по съдебна медицина в Лос Анджелис, в частна морга в петък вечерта, 26 юни.

To е било откарано с ван в неизвестна посока, като семейството е настояло да не разкрива подробности за местонахождението му.

"Молим ви да уважите желанието на близките му да се сбогуват с него. Всеки от тях скърби за него по свой собствен начин", заяви началникът на Института Ед Уинтър (Ed Winter).

По-рано говорителят на следствието в Л. А Крейг Харви разкри, че аутопсията вече е приключила, но тепърва предстоят още изследвания, които да докажат със сигурност причината за смъртта. Според него обаче няма признаци за насилствена такава.

Междувременно издирваният от полицията личен лекар на Джексън бе открит в Лос Анджелис и се очаква да се яви, за да даде показания. Властите подозират, че той е бил един от последните хора, видяли краля на попа жив.

Според някои медии пък вероятната причина за смъртта е свръхдоза морфин, инжектирана по погрешка именно от личния му доктор.

Още по темата:

В очакване на аутопсията, версии - предозиране с лекарства и алкохол
Шок! Кралят на попа почина!
Реакции след смъртта
Официалната страница на Майкъл Джексън спря

Неизвестен глас на 911: Той не диша!

Сподели.