Уникални мото каскади с Жулиен Дюпон на Red Bull Roller Coaster в Мексико

Pinterest LinkedIn +

Возенето на влакче на ужасите е страховито и емоционално преживяване и тези, които са имали възможността да го направят, знаят какво е усещането да се движиш нагоре и надолу с висока скорост. Но за какво друго може да се използват релсите на едно такова съоръжение? Французинът Жулиен Дюпон отива в увеселителен парк в Мексико сити, където се намира Red Bull Roller Coaster. Жулиен е мотоциклетист, който прави уникални каскади там, където трябва да се движи едно влакче. Бекфилип на 33 метра височина от земята? Не, няма проблем за Дюпон.

Возенето на влакче на ужасите е страховито и емоционално преживяване и тези, които са имали възможността да го направят, знаят какво е усещането да се движиш нагоре и надолу с висока скорост.

Но за какво друго може да се използват релсите на едно такова съоръжение? Французинът Жулиен Дюпон отива в увеселителен парк в Мексико сити, където се намира Red Bull Roller Coaster.

Жулиен е мотоциклетист, който прави уникални каскади там, където трябва да се движи едно влакче. Бекфилип на 33 метра височина от земята? Не, няма проблем за Дюпон.


Сподели.