Бързи и яростни: Най-доброто от Red Bull Drift Shifters

Pinterest LinkedIn +

"Бързи и яростни" не на филм, а на живо и без монтаж. Това видяха над 20 000 души, събрали се по улиците на новозеландския град Оукланд, където се проведе супер шоуто Red Bull Drift Shifters. "Кралете" на автомобилните дрифтове показаха най-доброто, на което са способни, и изпилиха гуми на това изумително състезание, с което оставиха без дъх феновете. Победителят в крайна сметка не е изненадващо име - това бе представителят на домакините "Лудия" Майк Уидет, който остави зад себе си американеца Крис Форсберг и своя сънародник Дан Уулхаус. Видео от най-добрите дрифтове в Оукланд може да видите тук.

"Бързи и яростни" не на филм, а на живо и без монтаж. Това видяха над 20 000 души, събрали се по улиците на новозеландския град Оукланд, където се проведе супер шоуто Red Bull Drift Shifters.

"Кралете" на автомобилните дрифтове показаха най-доброто, на което са способни, и изпилиха гуми на това изумително състезание, с което оставиха без дъх феновете.

Победителят в крайна сметка не е изненадващо име - това бе представителят на домакините "Лудия" Майк Уидет, който остави зад себе си американеца Крис Форсберг и своя сънародник Дан Уулхаус.

Видео от най-добрите дрифтове в Оукланд може да видите тук.


Сподели.