Hong 10 излиза за трета световна титла на Red Bull BC One 2014 в Париж тази вечер. Гледайте на живо супершоуто тук!

Pinterest LinkedIn +

На 29 ноември 2014 година от 21:00 часа българско време в La Grande Halle de la Vilette във френската столица ще бъде поставено началото на големия финал на Red Bull BC One 2014 – най-реномирания турнир в света, който от 2004 година насам излъчва световни шампиони, определящи най-високите стандарти в този стрийт арт спорт.

Самата надпревара ще стартира 30 минути по-късно, но за първи път в историята на турнира феновете на брейкденса от цял свят с интернет връзка ще имат възможност да станат свидетели не само на b-boy битките, а и на зрелищно половинчасово pre-show събитие, обединяващо всичко, свързано с брейкинга.

Известният френски рапър JoeyStarr ще бъде MC на вечерта, а самият Lean Rock – един от топ B-Boy диджеите в света в момента – ще представи своите оригинални бийтове в продукцията, създадена от него специално за Red Bull BC One 2014, по която е работил цяла година.

Хип-хоп групите Aktuel Force и Wanted Posse, както и специален гост, чиято самоличност се пази в тайна, ще се включат в шоуто с изпълнения между отделните битки, за да поддържат висок адреналина не само на сцената, но и в напълно разпродадената зала.

В тази уникална обстановка 16 брейкденсъри ще трябва да дадат най-доброто от себе си и всеки от тях да се опита да убеди феновете, но преди всичко журито в състав The End (Южна Корея), Ken Swift (САЩ), Yaman (Франция), Yan (Русия) и Luigi (САЩ), в превъзходството си над останалите. Съдиите ще оценяват представянето на всеки след всеки кръг по точно определени критерии като технически и физически умения, хореография и творческа интерпретация на музиката.


След като през 2013 година завоюва титлата най-добър B-Boy в света за втори път в кариерата си, през тази южнокорейският властелин на брейксцената Hong 10 ще направи опит за хеттрик, на който с всички сили и средства ще се противопоставят следните 15 достойни съперници, сред които още няколко бивши световни шампиони: Victor (САЩ), Gravity (САЩ), Thesis (САЩ), 2006 & 2013 Champion Hong 10 (Южна Корея, световен шампион за 2006 и 2013 година), Wing (Южна Корея, световен шампион за 2008 година), Menno (Холандия), Luan (Бразилия), Lilou (Франция, световен шампион за 2005 и 2009 година), Mounir (Франция, шампион за 2012 година),  Tonio (Франция), Cheerito (Русия),  Alcolil (Русия), Lil G (Венецуела), Benny (Южна Африка), Blond (Австралия) и Taisuke (Япония).

Гледайте сблъсъка на титаните на брейкденс сцената за определяне на световния шампион на Red Bull BC One за 2014 година на живо от 21:00 часа българско време тук:


Сподели.