Uncharted 3 с нов кооперативен режим от март

Pinterest LinkedIn +

Три дни след като триумфира с тазгодишната статуетка на Американската гилдия на сценаристите за Най-добър сценарий на видео игра и един - преди премиерата на новия Flashback Map Pack 2 в PlayStation Store, производителите на Uncharted сериите, Naughty Dog, обявиха нов мултиплеър режим за Uncharted 3.

Наречен Shade Survival, той ще излезе през март, а всичко, което се знае за спецификата му към момента, е че ще бъде "огнен" и кооперативен.

За първото свидетелства и единственият разпространен от студиото кадър от геймплея на Shade Survival (публикуван тук), на който двама от субектите действително са обхванати в пламъци подобно на призрачни ездачи, а намеренията им към причакващия ги от засада Дрейк не са доброжелателни.

Освен на новия мод, в последната публикация в официалния сайт на Naughty Dog е отделено място на Flashback Map Pack 2, който може да бъде закупен срещу $10. В него са включени напълно преработени версии на картите Plaza, Temple, Train Wreck и Village.

"Тази компилация с карти дава ясна представа за великолепната визия, която ще има следващото допълнително съдържание за Uncharted 3", казва се в анонса. Въпросното трябва да се появи на бял свят в "следващите няколко месеца", а преди това се очаква рилийза на Title Update 1.05.

Сподели.