Лазаревич, Еди Рая и Флин игрални персонажи в Uncharted 3 Fort DLC (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Бившият разузнавателен офицер на СССР и търговец на оръжия, търсен в цял свят, Зоран Лазаревич, английският ловец на съкровища Хари Флин – главен и второстепенен антагонист в Uncharted 2: Among Thieves, и главатарят на индонезийската пиратска шайка и главен герой в Uncharted: Eye of Indra – Еди Рая, се завръщат като игрални герои в кооперативното приключение, включено в току-що издадения нов add-on към Uncharted 3: Drake's Deception – Fort.

Той може да бъде закупен от Sony Entertainment Network срещу €5.99, където едновременно с него излязоха три пакета със скинове - Rogues Skin Pack 1, Rogues Skin Pack 2 и Doughnut Skin Pack (първите два на цена €2.99, а третият - €1.99).

Влизайки в кожите на Лазаревич, Флин и Еди Рая, играчите ще се отправят към Fortress на мисия, свързана с главата от статуята на двуликия древноримски бог Янус, с която е сюжетно свързано и кооперативното приключение, включено в основния геймплей.

В допълнение към информацията, касаеща Fort DLC, производителите на хитовата PS3 ексклузивна адвенчър поредица, Naughty Dog, публикуваха в блога на PlayStation фотография на обхванат в пламъци човешки череп като тийзър на следващото DLC за Drake's Deception, което ще бъде обявено официално "след малко повече от месец".

Преди това обаче, на 21 февруари в SEN ще излезе втора част на компилацията Flashback Map Pack, която ще включва напълно преработени и съответно много по-красиви версии на картите Plaza, Temple, Train Wreck и Village. Този пакет ще се продава на цена €9.99.


Сподели.