Overwatch Map DLC за Modern Warfare 3 излиза за Xbox 360 на 21 февруари

Pinterest LinkedIn +

Следващата порция с добавено съдържание за най-бързо продаваната видео игра на всички времена – издаденият през ноември шутър от първо лице Modern Warfare 3, ще направи своята премиера в Call Of Duty Elite на 21 февруари 2012 г. ексклузивно за Xbox 360 потребителите на платформата с премиален акаунт, обявиха Activision.

На тази дата феновете на Call of Duty, заплатили $50 за едногодишен премиален достъп до Elite, ще могат да добавят към мултиплеър картите си локализираната на покрива на небостъргач в Ню Йорк Overwatch, чието описание навява асоциации с картата Highrise от Modern Warfare 2. Предшественикът на Modern Warfare 3 включваше и Special Ops мисия със същото име; аналогичната Modern Warfare 3 Special Ops мисия е наречена Fire Mission.

"Поради липсата на каквито и да било прегради, ще трябва да внимавате за всяка ваша стъпка, тъй като няма да има какво да ви предпази от падане от покрива на сградата", казва се в анонса на новото DLC.

Вече е известно името и на следващата карта, която ще бъде издадена като DLC в Elite през март – ситуираната на мястото на самолетна катастрофа Black Box, както и на двете нови Spec Ops мисии, които предстои да бъдат пуснати горе-долу по същото време – Black Ice и Negotiator. Точните дати на рилийза им за Xbox 360 предстои да бъдат обявени, както и датите им за PlayStation 3.

Все още не е ясна датата на издаване на Overwatch за конзолата на Sony, но от Activision обещават на платените PS3 потребители на Elit същите условия, които важат за Xbox 360 потребителите на платформата (а именно, че всички ъпдейти стават достъпни първо за премиалните абонати).

Сподели.