MotorStorm RC в PlayStation Store България от 1 март, ще струва 12 лв.

Pinterest LinkedIn +

Миниатюзирината версия на хитовия рейсър на Evolution Studios, Motorstorm, вече е налична в европейското подразделение на PlayStation Store, което ще стане достъпно и от България на 1 март, докато американските потребителите на PlayStation 3 и PlayStation Vita ще трябва да почакат до 6 март, за да се сдобият с играта.

Както подсказва заглавието й, MotorStorm RC включва по-различен тип превозни средства от тези, с които са свикнали феновете на поредицата, а именно умалени радиоуправляеми модели на Buggie, Supermini, Rally Car, Muscle Car, Racing Truck, Supercar, Big Rig и Monster Truck.

И двете версии на играта са почти напълно идентични – независимо на коя от конзолите играят, постиженията на играчите, които могат да си отправят предизвикателства и сравняват резултатите си чрез система, подобна на Autolog, се отразяват в една постоянна онлайн ранкинг листа, а запазените файлове се синхронизират между двете копия на играта.

Потребителят закупува играта веднъж, заплащайки 6 EUR, след което може да я инсталира и играе и на двете платформи; в случай че притежава PS3, ще има предимството пред Vita потребителите да може да играе в сплитскрийн мултиплеър режим с още един, двама или трима души. Скептичните към заглавието могат да придобият представа за него и без да купуват, изтегляйки безплатната му демо версия.

MotorStorm RC включва 16 чисто нови трасета на четири различни локации, вдъхновени от оригиналните PS3 и PSP игри - Monument Valley, Pacific Rift, Arctic Edge и миналогодишната MotorStorm Apocalypse. Игралната перспектива е аркадна, а игралните режими – Festival/Drift, Festival /Pursuit, Festival/Hot Lap, Time Attack и Free Play.

Сподели.