Концерт на Том Джоунс в Пловдив през юни 2019 г.

Pinterest LinkedIn +

Безспорният идол на няколко поколения, за когото няма музикални граници, жанрове и епохи, ще зарадва своите многобройни български фенове с концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година!

Mалко артисти могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по-успешна с течение на времето. Том Джоунс получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми "Long Lost Suitcase", "Spirit in the Room" и "Praise & Blame", които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец.

Критиците са единодушни в адмирациите си – както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Том Джоунс е и един от най-продуктивните артисти в света. Един от най-търсените и продавани албуми в дискографията му е "Reload", който излезе през 1999 г. и до момента от него са продадени 5 милиона копия. Въпреки че е известен с популярни хитове като "Sexbomb", "Kiss", "It’s Not Unusual", "Delilah", "What’s New Pussycat", "I’ll Never Fall In Love Again" и "If I Only Knew", в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Легендарният музикант умело експериментира с различни стилове и успява да завладее хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

В своя творчески път гениалният музикант е носител на много награди и признания, част от които са:

- 2003 - награда "Брит" за изключителен принос към музикалната индустрия;

- 2006 - удостоен е с рицарско звание от британската кралица Елизабет II;

- 2007 - награда "Silver Clef" за цялостен принос;

- 2009 - награда "Hitmakеr" от Залата на славата в САЩ;

- 2010 - награда "Music Industry Trust".

Концертът на Том Джоунс в България се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития на общината за 2019 г.

Дата и място на концерта: 24 юни (понеделник) 2019 г., 20:00 ч. Античен театър, Пловдив.

БИЛЕТИ

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив билетите за концерта на са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 80 до 170 лева.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
Сподели.