Шон Конъри, Мик Джагър, Дейвид Бауи и Том Джоунс още са най-сексапилните старци в света

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Шон Конъри е най-сексапилният мъж над 60-годишна възраст сред знаменитостите според дамите, участвали в допитване на сайта за запознанства IllicitЕncounters.com. 82-годишният шотландец не за пръв път попада в подобни класации - 1999 г. бившият Джеймс Бонд бе определен за най-сексапилният мъж на 20-ти век, а освен това е и в топ 100 на най-сексапилните мъже в историята на киното.

Звездата от поредицата за Хари Потър - 67-годишният Алън Рикман - се класира на второ място в актуалната класация за най-секси знаменитост над 60 години, следван от друг актьор, превъплъщавал се в образа на Агент 007 (в The Living Daylights отт 1987 г. и Licence to Kill от 1989 г.) - Тимъти Далтън.

Том Джоунс, Род Стюарт, Дейвид Бауи, Ерик Клептън са представители на музикантите в челните редици на класацията, която не минава без присъствието и на емблематичния фронтмен на Rolling Stones - Mick Jagger, макар и заел едва десето място сред най-сексапилните старци.

Според говорителя на сайта Майк Тайлър в днешно време възрастта не само не е порок, но и предимство при намирането на нови партньори: "Зрелостта се превръща в едно от важните неща, на които нашите членове държат, когато търсят партньор.

Към нас все по-често се присъединяват жени, които по-малко се интересуват от възрастта на мъжете и са привлечени именно от техния опит и интелигентност. Освен това отбелязваме нарастване на броя на т. нар. сребърни лисици, които не се опитват да прикрият истинската си възраст при регистрация".

Сподели.