Адел записа саундтрака към новия филм за James Bond. Чуй Skyfall тук!

Pinterest LinkedIn +

След месеци на упорити спекулации и потвърждението им преди няколко дни, в първите часове на 5 октомври своята премиера направи песента на Адел (Adele) към новия филм за Джеймс Бонд - Skyfall. Датата съвпада с 50-годишнината от появата на първия филм за Bond – Dr No (1962).

Новата песен е записана в Abbey Road Studios, Лондон и e написана от Адел и Пол Епуърт (Paul Epworth), който е и неин продуцент, както и на втория студиен албум на британската звезда - "21", постигнал феноменален комерсиален успех, подплътен с шест награди Грами.

"Колебаех се първоначално дали да се забъркам със саундтрака на Skyfall... Но наистина се влюбих в сценария, а Paul имаше някои страхотни идеи за парчето и в крайна сметка всичко се получи от само себе си", казва 24-годишната певица.

Skyfall ще излезе в Обединеното кралство на 26 октомври. Автор на музиката към филма е прочутият Томас Нюман ( American Beauty, Road to Perdition, Jarhead, Revolutionary Road). Записвайки едноименната песен към него, Адел се присъедини към Джак Уайт, Крис Корнъл, Мадона, Garbage, Шерил Кроу, Тина Търнър, Пол Макартни, Шърли Беси и др. като изпълнител на музикална тема на филм за агент 007.


Сподели.