Том Джоунс отново ще пее в България

Pinterest LinkedIn +

Легендарният уелски изпълнител сър Том Джоунс отново планира концерт в България. Той е част от световното му турне „Аges and Stages“, което ще мине през София на 19 юни. Шоуто ще бъде в зала 1 на НДК.

Сър Джоунс продължава да се радва на популярност по цял свят, завладявайки публиката с вечната си дискография от хитове и неизчерпаемия си талант и харизма. Със забележителната си кариера, продължаваща повече от шест десетилетия, Джоунс е смятан за един от най-великите певци на всички времена, продал над 100 милиона плочи и получил множество награди.

Въпреки че е добре известен с хитове като "Sex Bomb", "Delilah", "Mama Told Me Not To Come", "Green, Green Grass of Home", които се знаят наизуст от няколко поколения меломани, той е преди всичко многолик артист с истинска ритъм и блус душа. Той затвърди мястото си в историята на музиката като един от най-успешните артисти на всички времена, преминавайки през музикални епохи и жанрове, пресичайки класовите разделения и привличайки всички полове и възрасти.

Феновете му в България ще имат още една възможност да се докоснат до уелската легенда
 по покана "Fest Team" и "Live Nation".

Билетите за концерта на Сър Том Джоунс влизат в продажба от 23 февруари, 12:00 и са на цени от 99 до 180 лв. в мрежата на "Ticket Station", магазини "На тъмно" и касите на Fast Pay в цялата страна.
Сподели.