Танцуващите майки с бебета от "България търси талант" заснеха коледен танц

Pinterest LinkedIn +

Популярната консултантка по бебеносене Христина Лисник ("Слинготека") засне забавен коледен видеоклип в компанията на Поли Василева от балет "Нова" и на още млади майки с бебета на възраст от 6 месеца до 3 години.

Атрактивните изпълнителки на "ерго денс" (танц на майки с техните бебета в прегръдката на ергономични раници), познати от шоуто "България търси талант", заснеха нов танц в тон с предстоящите празници. Хореографията с мъничетата е под звуците на коледната песен "Всичко, което искам" на Миро и Невена Цонева. 

Освен че видеото, което ще се разпространява по социалните мрежи, носи страхотно настроение, то има и друга цел. А именно – да покаже как майките могат да имат свободата да опекат вкусни коледни курабийки, да се насладят на сладки приказки в компанията на близки приятелки, дори да танцуват, докато малкото им бебче е сгушено в раница близо до тях.

Клипа можете да гледате тук: https://www.facebook.com/ergodance/videos/1471867709646290/?v=1471867709646290


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.