Светът свършва с "Карбовски: Казах ли ви аз!?" Имаш ли въпроси?

Pinterest LinkedIn +

Карбовски ни го каза много отдавна и повече от веднъж - по много и най-различни начини. И ще ни го каже отново на 21 декември – точно на края на света. Или пък началото - зависи от гледната точка и от това, което има да ни каже Карбовски. А това, което ще каже, до голяма степен ще зависи от това, което ще бъде попитан.

Тази отговорна задача е предоставена на известния художник Росен Марковски и гостите на галерия Снежана (ул. "Денкоглу" 30), където точно в 19:00 часа на 21 декември ще се проведе "Разговор питане с Мартин Карбовски на Края на света". Събитието е с вход свободен.

"Много обичам хората, които казват "Казах ли ви аз?", сподели преди няколко години популярният телевизионен журналист, писател и социален наблюдател (провокатор), водещ на предаванията "Отечествен фронт" и "Директно" по Нова телевизия и на "Пропаганда" по Дарик Радио.
 
Ако винаги сте искали да зададете конкретен въпрос на Мартин Карбовски или да се уверите, че не е нужно да чете предварително написан сценарий, за да отключи силни и най-често противоречиви реакции с позицията си по дадена злободневна (или най-обикновена) тема и начина, по който я формулира, можете да го направите на 21 декември. И да не кажете, че не сте били предупредени...

Сподели.