Мартин Карбовски VS Кеворк Кеворкян - от 10 февруари в националния ефир

Pinterest LinkedIn +

Мартин Карбовски няма да отсъства по-дълго от обичайно от малкия екран - доскорошният водещ на "Отечествен фронт" и "Карбовски директно" по Нова телевизия ще дебютира в ефира на TV7 още тази неделя, 10 февруари, в 16:00 ч.

"Г-н Карбовски подписа дългосрочен договор с TV7 за излъчването на две свои предавания – "Предаването" и "Фронт". Те ще се излъчват всяка неделя от 16:00 до 18:45. Мартин избра нашата телевизия и ние сме горди от този факт. В замяна той получава пълната ни подкрепа за реализацията на своите творчески проекти", коментира Николай Бареков, изпълнителен директор на медията.

След като мигрира не само в друга телевизия, но и в нов ден от седмицата и посочения часови пояс, Мартин Карбовски се явява пряк съперник за рейтинг на Кеворк Кеворкян и култовото му предаване "Всяка неделя", което се завърна след дългогодишно отсъствие през септември 2012 г. в ефира на Нова телевизия.

Както е известно, преди години пътищата на двамата се пресякоха по времето, когато Карбовски бе втори водещ на "Всяка неделя" по Българската национална телевизия. 

Сподели.