Николета Лозанова, Деян Донков и още знаменитости в "Къртицата", шоуто започва през март по TV7

Pinterest LinkedIn +

През месец март по TV7 ще стартира неизлъчвано досега в България реалити шоу, наречено "Къртицата". Определяно като най-мащабното и високобюджетно шоу, правено досега у нас, то ще продължи три месеца, победителят в него ще прибере 250 000 лв., а сред участниците, които ще се борят за голямата награда, ще са някои от най-известните личности в България начело с първите трима обявени – Николета Лозанова, Деян Донков и Азис.

"Къртицата" ще има и интерактивен характер – зрителите, които следят внимателно случващото се в шоуто, ще могат да влязат в ролята на детективи и да печелят по 5 000 лв. всяка седмица.

"Колосалните мащаби на проекта - бюджет, участници, водещите чуждестранни консултанти и паричната награда от четвърт милион лева - са красноречивото доказателство, че "Къртицата" е No.1 в сравнение с всички реализирани до момента реалити формати в България", съобщи на официална пресконференция по повод предстоящия старт шоуто, проведена на 5 февруари, изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков.

От неговите изказвания стана ясно, че Николета Лозанова не само е приела да направи своя дебют в реалити формат именно в "Къртицата" (след като през 2012 г. отказа да влезе в Къщата на Vip Brother), но ще стане част от екипа на медията в дългосрочен план.

Активната промо кампания на "Къртицата" започна на 4 февруари с гигантска по мащабите си инсценировка – мним опит за демонтаж на паметника "13 века България" пред НДК чрез хеликоптер, който се позиционира над локацията около 11 ч. в понеделник. Продуцентите на формата Иван и Андрей съобщиха, че това е едва първата от много провокации, които "Къртицата" е подготвила за българските зрители.

"Очаквайте още номера поне от ранга на този, който вчера Къртицата спретна на всички, включително на конкурентните медии. Въобще представители на всички медии бяха окупирали този район в очакване да се вдигне паметника, което така или иначе не стана, но по този начин нашият формат получи реклама във всички медии, повтарям, включително в конкурентните. Така че очаквайте още много такива номера от 25 март по TV7", каза Иван Христов в интервю за обедната новинарска емисия на TV7. Заедно с дългогодишния си партньор Андрей той ще се завърне в ролята на водещ на "Сблъсък" на 9 февруари, събота.

На пресконференцията на 5 февруари двамата продуценти разкриха още, че в момента текат "засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта".

Какво точно ще представлява "Къртицата" като сценарий и регламент предстои да стане ясно. Вече могат да бъдат видени първите промо клипове на шоуто с участието на Деян Донков и Николета Лозанова.

Ясни са и датите на провеждане на кастингите за обикновените хора, желаещи да участват в новия за България формат, който вече е излъчван поне по веднъж в над 40 държави по цял свят. Те ще се проведат в три града – Бургас, Пловдив и София, а датите са съответно 15 и 16 февруари, 22 и 23 февруари и 24 и 25 февруари.
Сподели.