"Стига!" извика Папи Ханс и възпя изневярата (видео)

Pinterest LinkedIn +

Колоритният Папи Ханс пусна чисто нова песен и обяви, че това е моментът, в който за него започва новата година.

"Стига" излезе току-що. А 2020 започва за мен сега. Благодаря на Бойко Щонов и екипа до него за клипа. Благодаря на всички, които помогнаха този трак и клип да се случат. Благодаря на живота ми, че ме среща с теми, за които искам да пиша и пея. Благодаря на себе си най-вече. Че не спирам. 2020 ще е вълнуваща година, отсега го обещавам", написа той в социалните мрежи.

Както става ясно от текста, публикуван под видеото, това е песен за изневярата. Ето и част от него:

Интро:
Тя вече почна да ни подозира
Фиба по фиба, тя те намира

Куплет 1:
Изчерпаха ми се лъжите
Изтрий от гърба ми следите
Искам да върна стрелките
съвестта ни задава въпрос – 
как спите?

...

Мойта жена ми е чужда
знаеш, от теб имам нужда
ти си това, с което вечер си лягам,
но тя ме събужда
...

Папи Ханс

Междувременно, също в социалните мрежи, Константин Трендафилов (аka Папи Ханс) се похвали с успех на другото си поприще – рекламния бизнес. Реклама на марка автомобили, създадена с негово участие, е спечелила престижна награда. Ето какво написа творецът: "По случайност разбрах, че един от последните проекти, когато бях груп криейтив директор в Saatchi, е спечелил злато на фестивала "Golden Drum". Връх, който досега не е изкачван от българска рекламна агенция в категория "Филм". Сега това постижение ме застига в съвсем друго място. Но това не ми пречи да помня и да благодаря на екипа, който бяхме тогава. Пач, Роби, Радо. Криси, Жу, Гаваза, Милин – благодаря ви. Да помниш е важно".

Ако сте любопитни да видите за какво става въпрос във видеото, разказващо за един стопаджия на Бузлуджа, можете да последвате този линк.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.