Рок величията Саймън Филипс и Рони Ромеро пристигат в България

Pinterest LinkedIn +

Рок величията Саймън Филипс от група "Тото" и Рони Ромеро от "Rainbow" пристигат в България. Поводът е стартиращото на 21.02.2020 г. европейско турне на "Intelligent Music Project". 

Проектът е на д-р Милен Врабевски и събира на една сцена номинирания за награда "Грами" Саймън Филипс от "Toto", вокала на "Rainbow" Рони Ромеро и Ричърд Грисман от "River Hounds". Към звездното трио ще се включат българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов ("Vrabevski Super Band").

Всички те ще изпълнят композиции от новия албум "Life Motion", който ще бъде пуснат в търговската мрежа на 20 февруари 2020 г. Композитор и автор на всички песни в албума е д-р Милен Врабевски, а посланието, което отправя с новия си проект, е "да поставяме акценти върху факторите, които сигурно движат живота напред, правейки го пълноценно съществуване, а не вегетация". Легендарните музиканти Саймън Филипс, Ричард Грисман и Джон Пейн за пореден път се включват към инициатива, свързана с
желанието на д-р Врабевски да създава алтернатива на "чалгаризацията" и музика с послание и вдъхновение.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

Турнето ще продължи 9 дни и ще бъде в следните градове и локации: Варна, Фестивален и конгресен център (21.02), Пловдив, Драматичен театър (22.02), София, "Sofia Live Club" (23.02), Амстердам, "The Waterhole live music bar" (27.02) и Кьолн, "MTC Cologne" (29.02).

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.