Глен Хюз пристига за "Midalidare Rock in the wine valley" с бандата "The Dead Daisies"

Pinterest LinkedIn +

"The Dead Daisies", водени от легендарния глас на "Deep Purple" Глен Хюз, също се включват в рок фестивала "Midalidare Rock in the wine valley". Събитието предстои през юли в с. Могилово, община Чирпан, и носи името на местната винарна "Мидалидаре". 

Супер групата "The Dead Daisies" е съставена още от китаристите Дъг Олдрич (Doug Aldrich), свирил с "Whitesnake" и "Dio", Дейвид Лоуи (David Lowy), свирил с "Mink" и "Red Phoenix", и барабаниста Дийн Кастроново (Deen Castronovo), свирил с "Journey", "Bad English" и "Hardline".

"Обожавам живите изпълнения и моментът е сега! Нямам търпение да тръгнем на турне с "Daisies" и да свирим на колкото се може повече сцени по целия свят. Работата по новия албум също беше уникална и искам колкото може по скоро хората да го чуят", споделя за новия си проект Хюз.

Новият, все още неозаглавен албум на "The Dead Daisies" се очаква да излезе в края на месец май 2020 г., преди началото на турнето. Албумът е записан във Франция в студио "La Fabrique" от продуцента Бен Грос (Ben Grosse).
"The Dead Daisies" са изключително интересна група и за първи път ще са в България с този си състав. Ясно е, че Глен Хюз няма нужда от представяне на рок феновете, но и ние като такива ще очакваме да чуем и някои от хитовете на "Deep Purple" в негово изпълнение", споделят от "Мидалидаре".

Второто издание на "Midalidare Rock in the wine valley" ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Цените на билетите са: за 17-и юли, когато хедлайнер ще са "Running Wild", еднодневен билет е 60 лева. За 18-и юли, когато хедлайнер ще са "Within Temptation", цената на еднодневния билет е 60 лева. За 19-и юли, когато хедлайнер ще са "Judas Priest", цената на еднодневния билет е 80 лева.

Тридневните билети са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.
Сподели.