Стенли с нов сингъл и концерт в НДК

Pinterest LinkedIn +

Близо година след последния си музикален проект Стенли представи чисто нов сингъл и придружаващо го видео. Песента носи заглавието "Вчера" и е открехва завесата към предстоящия нов албум на изпълнителя. Музиката на "Вчера" е на Стенли, текстът е написан от Александър Петров, а по аранжимента са работили и Светлин Къслев и Евден Димитров. Премиерата на „Вчера“ беше на 6 октомври във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на артиста.

За първи път на живо почитателите на Стенли ще имат възможността да чуят „Вчера“ в рамките на големия му концерт “Електро“ в Зала 1 на НДК, който ще се проведе на 22 ноември от 20:00 ч. Събитието обещава да бъде истински музикално-визуален спектакъл. В концертната програма ще бъдат включени както най-големите хитове от репертоара на изпълнителя, така и нови неиздавани парчета. На сцената до Стенли ще излязат и специални гост-изпълнители, сред които Любо Киров, Христо Мутафчиев, БТР, "Тангра", D2 и "Jeremy!".

Билетите за концерта вече са в продажба.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.